google-site-verification=CK5GsTVJRkQOAPJA0S7jEo-oN73UlOO0rhA2UA5ptnY

Blýská se na lepší časy

01. 06. 2024, 11:38

První polovina roku 2024 nebyla pro příznivce unikátních produktů Siberian Wellness vůbec příznivá a tím ani pro mě, jako oficiálního distributora a  provozovatele tohoto e-shopu. Pro většinu české populace jsou tytp produkty neznámé, ale některé doplňky stravy jako např. Trigelm Paracleanse, Novomin Formula 4, Prameny čistoty  a v kosmetice masážní gel Uyan Nomo se staly bestsellery až do doby, kdy se do ČR přestaly zcela dovážet. Mnoho klientů s pohybovými problémy se staly na těchto produktech doslova závislými a 100-ky neuspokojených objednávek rostly. Nějakou dobu jsem se snažil dávat lidem naději, že se již brzy dočkají, ale nebylo v mých silách sliby splnit, a tak to pokračovalo tak daleko, že z kosmetiky již nebylo v nabídce téměř nic a z doplňků stravy to sice bylo mnohem lepší, ale ve finále se do ČR přestal dovážet i extrémně oblíbený Trigelm Paracleanse.

Nic netrvá věčně a já mohu nyní potvrdit i slova v titulku, že se blýská na lepší časy a již máme v nabídce inovovanou verzi původního #Trigelm Paracleanse  s názvem  Siberian Wellness Essence of Botanics. Parasafe Herbal Set 235 g (84 kapslí + 200 g)  a za #Uyan Nomo máme v nabídce srovntelné produkty dokonce dva s názvem FLEX RUB BASIC a FLEX RUB Spongilla & Comfrey

Závěrem tohto příspěvku může být sdělení, že tyto pozitivní zprávy nejsou jen dočasné, ale problémy s dodávkami jsou již vyřešeny a nabídka především kosmetiky se každý měsíc rozšiřuje o několik novinek, které jsou již vyráběny v Evropě.

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Souhlasím
Vyberu nastavení
Nesouhlasím